Nyomtatható változat
Back to English

NAGY Nagysebességű Léghajó a közeljövő ideális személy és teherszállító  járműve.


A Léghajó Definíciója
: Könnyebb a Levegőnél, motor hajtja előre és kormányozható.

Tanulmányozva az eddigi léghajó terveket és katasztrófákat, hogy megtaláljam a katasztrófák okát az adataikat összehasonlítottam a modern repülőgépek adataival, mint a BOEING 747 –es, és megdöbbentő eredményre jutottam:

 

Merev vázas léghajók a legnagyobb MÉRNÖKI KATASZTRÓFÁK voltak.

 És a mai napig nem tanultak belőle, mert rajtam kívül mindenki használ merev vázat.

A bizonyíték: a BOEING 747- es térfogata 838 m3, az önsúlya 150 Tonna. A HINDENBURG térfogata 270 000 m3 volt önsúlya pedig 200 Tonna volt (és csak 50 utast tudott szállítani). Ha a Boeing 747 - es úgy lenne építve, mint a HINDENBURG volt,  akkor csak 700 kg súlyú lenne, ez pedig egyértelműen bizonyítja,hogy:

 

Merev vázas léghajót lehetetlen olyan erősre építeni, hogy biztonságos legyen és könnyebb a levegőnél.

 

A fentiekből szerzett tapasztalataim, valamint a legmodernebb,  “acélnál erősebb” szövetekkel végzett kísérleteim eredményei alapján dolgoztam ki az egyetlen megoldást, ami lehetővé teszi a legbiztonságosabb és leggazdaságosabb léghajó építését és ez pedig a felfújt szerkezetű NAGY Nagysebességű Léghajó.

 

1.    A merev váz helyettesítése a felfújt szerkezettel olyan szövetből készítve, ami az acélnál erősebb és még sérülés esetén sem reped tovább. Garantálja az acélnál erősebb, összetörhetetlen testet (mint ahogy egy futball labdát sem lehet összetörni) és ugyanakkor a legkönnyebbet is, ezért a legnagyobb hasznos terhet tudja szállítani.         gazdaságosan mert a hélium emelőerejét hasznosítva energia felhasználás nélkül súlytalanul lebeg a levegőben, és ezért még lezuhanni sem tud.

2.    A 64 egymástól független hélium cella garantálja hogy, sérülés esetén sem zuhanhat le.

3.    A léghajó középvonalában elhelyezett, a hélium celláktól elszigetelt utastér tovább növeli a biztonságot, valamint a legnagyobb utasteret teszi lehetővé, (saját kabin minden utasnak) így a legkényelmesebb utazást biztosítja, mivel nem zuhanhat le ezért a legbiztonságosabbat is, és még vízre is le tud ereszkedni.

4.    A nagyszámú meghajtó egységek a tér minden irányába beállíthatók, ezáltal nagyon gyors, határozott és erőteljes szabályozási lehetőséget biztosítanak a sebesség, irány, magasság, és egyensúly megváltozttatására.

NAGY Nagysebességű Léghajó azért ideális jármű, mert Könnyebb a Levegőnél ezért lezuhanni sem tud, nincs szüksége repülőtérre, kifutópályára, útra, semmilyen beruházásra, sem földi személyzetre, függőlegesen ereszkedhet le és fel, bármely pontján a világnak, ezért azonnali, gyors, gazdaságos személy és teherszállítást tud teremteni.

 

 

NAGY High Speed Airship  PROTOTÍPUS LÉGHAJÓ

 

Átmérő: 10 m          Hossz: 50 m           Hélium térfogat: 3.000 m3          Utastér: 100 m2       Utasok száma: 20

 

Motorok száma: 4         Tervezett utazó sebessége: 320 km / óra

 

 Műszaki ellenőrzés céljából felfújt prototípus léghajó teste.

 

tel: 06 20 294 0614         e-mail: nagyairship@nagyairship.com     

Nagysebességű Léghajó vagy Nagysebességű Vonat?

 

 

Ára: 240 millió euró   220 személyes NAGY- Nagysebességű Léghajó

 

Nagysebességű Léghajó nem igényel különleges és igen költséges vasúti pályát.

Nagysebességű Léghajó nem zuhanhat le, és nem ütközhet össze semmivel.

Nagysebességű Léghajót nem állíthatja meg földrengés, árvíz, hófuvás, zivatar.

 

Nagy-Nagysebességű léghajó nemzetközi szabadalommal védett terve az egyedüli lehetséges megoldás, mely a mai modern anyagok, tudomány és technika, valamint a kutatásaimból szerzett tapasztalataim alapján teszi lehetővé a tökéletes léghajó építését, melynek tulajdonságait a világon semmi más jármű még csak megközelíteni sem tudja. Áramvonalasabb formája, összehasonlíthatatlanul erősebb és könnyebb, mint bármely más léghajó, mert csak így valósítható meg a gazdaságosság, a 100%-os biztonság és kényelem, és a 320 km / óra  utazósebesség

Valamint Propán vagy Földgáz üzemű motorjai miatt a levegőszennyezés teljes megszüntetése.


NAGY- Nagysebességű Léghajó 600 utas szállítására

 

Ára: 500 millió euró

 

Átmérője: 36 méter                 Hosszúsága: 180 méter                Térfogata: 147 120 m3                      Motorok száma: 12

Utastér: négyszintes összesen  6429 m2         Utazósebesség: 320 km / óra           Utazó távolsága: 11200 km

 

Ideális Nagytávolságú vagy Tengeren túli utasszállításra, 600 utas számára biztosít eddig el sem képzelhető biztonságot, mert nem zuhanhat le, valamint kényelmet külön kabinnal mindenkinek, és szolgáltatást frissen készült ételekkel, és többféle szórakozási lehetőségel, ezáltal a kényelmetlen nagytávolságú utazást szórakozássá változtatja.

Ideális Nemzetközi teherszállító légijármű csökkenti az átmenő kamion forgalmat. Közvetlen nemzetközi és tengeren túli  áruszállítást biztosít, az eladótól a vevőig átrakodás nélkül, ami időt és pénzt takarít meg.

Ideális Katasztrófavédelmi és tűzoltó jármű független az utak forgalmától, és bármely emelet bármely ablakán keresztül is mentést és tűzoltást tud végrehajtani, erdőtüzek oltására 135 000 liter vizet tud egyszerre vinni.

 

NAGY- Nagysebességű Léghajó  400 Tonna hasznos teher szállítására

 

Ára: 600 millió euró

 

Átmérő: 40 méter                          Hossz: 400 méter                    Térfogata: 440 000 m3                       Motorok száma: 14

 

Utazótávolsága: 10200 km          Utazósebesség: 320 km / óra

 

Ideális teherszállító légijármű 400 tonna hasznos terhet tud szállítani a levegőben 320 km/óra sebességgel, az eladótól a vevőig átrakodás nelkül, gazdaságosabban és gyorsabban, mint bármely más szállítási mód.

Ideális légi szállító jármű 400 tonna konténeres áru vagy bármilyen túlméretes anyagok vagy gépek szállítására

Ideális repülő daru 445 tonna teher emelésére és helyszínre szállítására, méret korlátozás nélkül.

Ideális, nagyméretű szárazföldi vagy tengeri katasztrófavédelmi mentő és tűzoltó jármű.

Ideális szállító légijármű nagyértékű rakományok biztonságos szállítására.

 


 

NAGY- Nagysebességű Léghajó 1000 Tonna hasznos teher szállítására

Külső konténerek, Túlméretes tárgyak.

 

Ára: 800 millió euró

 

Átmérő: 48 méter                            Hossz: 600 méter                     Térfogata: 1.1 millió m3                     Motorok száma: 20

 

Utazótávolsága: 11200 km           Utazósebesség: 320 km / óra

 

Ideális légi szállító jármű 1000 Tonna hasznos teher szállítására konténerben vagy túlméretes áruk és gépek szállítására, az eladótól a vevőig közvetlenül átrakodás, sérülés vagy elrablás nélkül, bármely pontjára, és bármely magasságra a világon.

Ideális Nagyméretű Katsztrófavédelmi jármű a Világ bármely pontán tengeren és szárazföldön tud mentést, orvosi ellátást biztosítani és segélyszállitmányt szállítani.

Ideális Katasztrófavédelmi tűzoltó jármű nagyméretű erdőtüzek oltására, a világ bármely pontján, bármely magasságon 1060 mł = 1millió 60 ezer liter vizet szállítva, a tűz fölött lassan haladva a szükséges vízmennyiséget pontosan a megfelelő helyre juttatva garantálja bármely nagyméretű tűz azonnali eloltását.

Ideális repülő daru 1060 Tonna emelőerővel képes 600 m hosszú csövek szállítására olaj és gázvezetékek építésénél, vagy kutató fúrásokhoz fúrótornyok egydarabban való szállítására, ezzel nemcsak lényegesen felgyorsitja, de nagyságreddel gazdaságosabbá is teszi a beruházást is, ezáltal garantálja a kivitelezési pályázatok könnyeb elnyerési lehetőségét is.

Ideális daru 1065 Tonna emelőerővel Toronyházak Felhőkarcolók építéséhez, igen nagyméretű előregyártott elemeket és más építési anyagokat képes lakott területen belül is korlátozástól mentesen és a forgalom zavarása vagy akadályozása nélkül pontosan és időben a helyére szállítani, ezáltal gyorsabbá és gadaságosabbá teszi az építkezést.

Ideális légi szállító jármű nukleáris hulladékok vagy más veszélyes áruk vagy veszélyes hulladékok szállítására, sérülésmentesen, a lakott területek kikerülésével biztonságosabban és gyorsabban minden más járműnél.

 

 

LÉGHAJÓM  FELHASZNÁLÁSÁNAK  EGYEDÜLI  KORLÁTJA  AZ  EMBERI KÉPZELET